Naročila sprejemamo prek spodnjega spletnega obrazca ali po pošti na naslov Založba dežela Kranjska d.o.o., Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, z naročilnico objavljeno na spletni strani: www.dezela-kranjska.si -> naročilnica ali na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Za informacije smo vam na voljo po telefonu +386 1 620 77 17 od ponedeljka do petka med 10.00 in 17.00 uro.     

Izjava

Izjava o varstvu podatkov: Zavezujemo se, da bomo zbrane podatke obdelovali zgolj v namene lastne evidence in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter drugo področno zakonodajo kot tudi skladno z Uredbo (EU)2016-679 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (GDPR).

Splošni pogoji poslovanja s fizičnimi osebami

S podpisom potrjujete, da ste seznanjeni s prodajno-plačilnimi pogoji, ki so navedeni na naročilnici ter, da ste bili nanje ob nakupu  opozorjeni. S podpisom dovoljujete, da Založba dežela Kranjska d.o.o., z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja evidence z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Založba dežela Kranjska d.o.o. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkovNaročnik je dolžen Založbi dežele Kranjske d.o.o. sporočiti pisno reklamacijo takoj po prevzemu knjig.  Vprimeru spora je pristojno sodišče v Ljubljani. 

Splošni pogoji poslovanja s pravnimi osebami

S podpisom potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev in da ste bili nanje ob nakupu  opozorjeni. S podpisom in žigom dovoljujete, da Založba dežela Kranjska d.o.o., z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja evidence z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Založba dežela Kranjska d.o.o. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Naročilnica (pogodba) obvezuje pravno osebo in Založbo dežela Kranjska d.o.o.. Pravna oseba je dolžna naročene knjige prevzeti v skladu s pogodbo ter kupnino plačati v roku 8-ih dni po prejemu predračuna, če ni dogovorjeno drugače.  V primeru zamude s plačilom je pravna oseba dolžna plačati  zamudne obresti v višini, kot jih določa zakon. Pravna oseba je dolžna vse spremembe, ki so povezane s poslovanjem, takoj, najkasneje pa v 8-ih dneh, sporočiti Založbi dežele Kranjske d.o.o.. Pravna oseba je dolžna Založbi dežele Kranjske d.o.o. sporočiti pisno reklamacijo takoj po prevzemu knjig.  Vprimeru spora je pristojno sodišče v Ljubljani.     

Velika grbovna knjiga | Hrbet knjige

Spletno mesto uporablja lastne analitične piškotke, da lahko spremljamo obiskanost in posledično prilagajamo in izboljšujemo vsebine. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.